Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 875 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,34 g |
Tuky | 29,77 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 11,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta ze špagetové dýně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dl9y
Moje poznámka
Omeleta ze špagetové dýně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dl9y
Nejnovější recepty
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 14 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové steakové plátky v troubě
Marylka před 2 minutami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
Kakoska před 5 minutami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
limosek před 1 hodinou
Výpečky z vepřového kolene
Pedros před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Fiki1 před 1 hodinou
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 2 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 12 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 12 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 12 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
špagetové carbonara,
recepty ze špagetovė dyně,
špagetová dýně,
zapečená spagetová dyně,
placky ze špagetové dýně,
tykev špagetová recept,
co ke špagetové dýni,
tykev špagetová recepty,
špagetová dýně recept,
stuhnu.cz,
špagetové karbonara,
spagetové dýně,
recepty na špagetovou dýni,
špagetová dýně recepty,
recept spagetové carbonara
Suroviny:
dýně špagetová,
paprika čerstvá červená,
bazalka čerstvá,
sýr blaťácké zlato,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (3)