Suroviny
Porce: 2 záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 050 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,46 g |
Tuky | 22,37 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 241,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný štrúdl z ovesných vloček a jahelné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PAGy
Moje poznámka
Jablečný štrúdl z ovesných vloček a jahelné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PAGy
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 21 minutami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 3 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 12 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 3 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 10 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 13 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 14 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 14 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 15 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 17 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 18 hodinami
Tématické fráze:
závin z ovesných vloček,
štrůdl z ovesných vloček,
mouka z ovesných vloček,
cukroví z jáhelné mouky,
mouka z vlocek,
mouka z vlocek,
zavin s ovesnych vlocek,
jahelné vlocky,
jahelné vločky recepty,
štrůdl z ovesých vloček,
štrůdl z vloček,
jáhlový závin,
jáhlový závin recept,
jablečný štrůdl s s ovesnými vločkami,
ovesny strudl,
štrudl z vločky,
strudl ovesných vloček,
závin z ovených vloček,
jablkový chlebíček z pomazánkového másla a špaldové mouky,
recepty z ovesných vloček
Suroviny:
vločky ovesné jemné,
mouka hladká,
jogurt bílý,
sůl,
med,
soda jedlá,
jablko,
skořice,
rozinky,
ořechy,
cukr třtinový,
máslo
Komentáře (5)
No, položme se na otázku, co je to štrúdl
Trošku to vypadá jako štrúdl, patrně to i chutná jako štrúdl, ale je to štrúdl?
tejaja:
Já ho dokonce i cítím...
Si říkám, tož su pitomá, nebo zhulená, že stačí když čučím na rcp a cítím skořici?
...pak mi docvaklo, že za monitorem suším před pečením pasiáns se skořicí