Sádlo z domácí pekárny

Verunka R Kuchařka: Verunka R

Doba přípravy: 3h 10 porcí Domácí pekárna 3 názory

Suroviny

1 kg sádla
1 PL mléka
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Sádlo nakrájíme na kostičky. Dáme do pekárny, přidáme mléko. Zapneme program marmeláda, 2x za sebou (pokud vám to nepůjde, nechte chvilku zchladnout).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sádlo z domácí pekárny

  • manina manina

    Sádlo škvařím v mikrovlnce. 3x po pěti minutách na promíchání, aby se škvarečky neslepovaly. Nejde tam přepálit, ale důsledně napřed odstranit ze sádla zbytky masa. To se naopak při škvaření spálí a sádlo je pak cítit.

    Odpovědět

  • Verunka R Verunka R(autor receptu)

    Lubinka já vím každý to dělá jinak já to přidávám hned :-)) myslím že to nemá vliv jestli hned nebo 2 cyklus :-p a jinak děkuji moc :-*:-K

    Odpovědět

  • lubinka lubinka

    Dělala jsem opakovaně, mléko přidávám až ko konci 2.cyklu, posílám:yes::-p:-K

    Odpovědět

Tématické fráze: škvaření sádla v domácí pekárně škvařené sádlo z domácí pekárny domácí pekárna recepty škvaření sádla v pekárně skvareni sadla v domaci pekarny domácí pekárna škvaření sádla škvaření sádla v domácí v pekárně skvarene sadlo v pekarne recepty domaci pekarna škvaření sádla v domácí v domácí pekárně domaci škvaření sadla sádlo skvarene v domácí pekárně škvařené sádlo v domácí pekárně škvaření sádla v v domácí pekárně recept na škvaření sádla v domácí pekárně domácí pekárna recepty škvařené sádlo škvaření sádla v z domácí pekárny skvaření sádlo v pekárně domácí škvařené sádlo v domácí pekárně domácí škvařené sádlo v pekárně

Zapomněl/a jsem heslo