Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo z domácí pekárny

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Verunka R Verunka R

Snadný

Doba přípravy 190 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 180 min

190 min (10 min příprava + 180 min tepelná úprava)

Domácí pekárna je skvělým pomocníkem v kuchyni. Připravit v ní můžeme mnohem více věcí, než jen pečivo. Například pomocí programu Marmeláda lze udělat v domácí pekárně velmi snadno sádlo.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie37 643 kJ /
8 997 kcal
Bílkoviny20,51 g
Tuky990,23 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 901 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy0,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sádlo nakrájíme na kostičky. Krok 2: Dáme ho do pekárny, přilijeme mléko. Krok 3: Zapneme program Marmeláda, a pustíme ho 2x za sebou. Pokud by to nešlo, necháme před dalším spuštěním sádlo chvíli zchladnout.

TIP: Jak vyškvařit sádlo

Zveřejněno 27. 1. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sádlo z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PAPl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sádlo z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PAPl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Pěkný nápad :yes:

Sádlo škvařím v mikrovlnce. 3x po pěti minutách na promíchání, aby se škvarečky neslepovaly. Nejde tam přepálit, ale důsledně napřed odstranit ze sádla zbytky masa. To se naopak při škvaření spálí a sádlo je pak cítit.

Lubinka já vím každý to dělá jinak já to přidávám hned :-)) myslím že to nemá vliv jestli hned nebo 2 cyklus :-p a jinak děkuji moc :-*:-K

Dělala jsem opakovaně, mléko přidávám až ko konci 2.cyklu, posílám:yes::-p:-K

Tématické fráze:
škvaření sádla v domácí pekárně, škvařené sádlo z domácí pekárny, domácí pekárna recepty, škvaření sádla v pekárně, skvareni sadla v domaci pekarny, domácí pekárna škvaření sádla, škvaření sádla v domácí v pekárně, skvarene sadlo v pekarne, recepty domaci pekarna, škvaření sádla v domácí v domácí pekárně, domaci škvaření sadla, sádlo skvarene v domácí pekárně, škvařené sádlo v domácí pekárně, škvaření sádla v v domácí pekárně, recept na škvaření sádla v domácí pekárně, domácí pekárna recepty škvařené sádlo, škvaření sádla v z domácí pekárny, skvaření sádlo v pekárně, domácí škvařené sádlo v domácí pekárně, domácí škvařené sádlo v pekárně

Suroviny:
sádlo, mléko

Přidat fotografie receptu