Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Škvarky z DP

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2009 15:55

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je - li po ukončení programu podle nás a ochutnání škvarků ještě málo, opakuji program znovu, ale s tím rozdílem, že si již hlídám čas. Podle velikost škvarků a druhu sádla je to ještě asi 15 - 25 minut. Pak STOP. POZOR abychom to nepřehnali a škvarky nezhořkly. Otevřu DP a po částečném vychladnutí sádlo scedím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Simona Skolakova

15. 8. 2018 14:50

Matesak: dělala jsem to mnohokrát v pekárně,ale nezasmárdla,po vyškvaření sádla,bylo vždy nejlépe tam dát těsto na chleba a ten pak byl vynikající.;-)Takže nemusíš se bát,že by pekárna byla cítit.;-)

Matesak

15. 8. 2018 14:00

Můžu se prosím zeptat, nezasmrádla Vám potom pekárna, když výpary nemají kam odcházet?

misapotu

26. 3. 2015 16:52

Bezvadné! :yes:

Besinka35

9. 2. 2013 18:59

:yes:

Jana

18. 9. 2012 12:18

dělám sádlo v pekárně už 3 roky.pekárna funguje.Určitě se nemá co pokazit. Po sádle upeču chleba a to je teprv dobrotka.:yes:

Vaclav Fronek

11. 12. 2011 08:33

Pistkodtko. Trvá to mnohem déle. Máš pravdu. Ale ber ten půvab v tom, že to nemusíš hlídat, míchat, stát u hrnce a že to nepřipálíš, když nejsi přímo hajdalák a tím nejsou škvarky hořké a sádlo není moc tmavé. Zkrátka vyloženě mužská záležitost.

Simona Skolakova

10. 12. 2011 18:54

pishkotka:já jsem dnes opět dělala též a bylo to super;-)já tedy mám program na marmeládu něco přes hodinku,pak odeberu vyškvařené sádlo a zapnu program ještě jednou a už jen tak na 15minutek a je hotovo;-)Přesně jak píše Václav v receptu.Jelikož máme rádi škvarky spíše měkčí,tak už nic nepeču;-)

pishkotka

10. 12. 2011 18:37

tak nevím, rozjela jsem to synchro v DP a v hrnci, že to pak porovnám, jelikož jsem škvarčila poprvé. V hrnci bylo +- za hodinku hotovo a v pekče to trvalo 3 hodiny (2a půl na program marmeláda a půl ještě pečení). Buď mám zvláštní pekču nebo nevím, a chuť mi přijde nastejno...:-/

marcelka395

20. 10. 2011 10:07

Já jsem včera také prvně zkoušela,nejprve jsem dala program marmeláda a potom program pečení;-)dávám bodík a dovoluji si přidat fotku:-8;-)

Simona Skolakova

9. 10. 2011 14:19

Dnes jsem dělala prvně sádlo v pekárně, dopadlo to výborně a už jinak dělat nebudu;-)Nemusí se stát u plotny a míchat.A hlavně není pach po celém bytě,je to super vychytávka;-)+1:yes:dovolím si přidat fotečky;-)

Dana61

3. 11. 2010 08:27

Václave, v pekárně škvařím sádlo již dva roky a je stále funkční, vůbec mě nenapadlo, že by se poškodila - vždyť udržuje svoji teplotu a to sliji sádlo a škvarky dopékám na program pečení, aby byly křupavé. Sýdlo i škvarečky jsou výborné a nestojím u hrnce a nemíchám a nemíchám :yes::-D

savlinka

11. 5. 2010 08:50

teda to někdy vyzkouším dík za tip:yes:

bohdana

7. 3. 2010 20:32

Dnes jsem vyskoušela a moc spokojena.DP vydržela a doufam,že

ještě vydrži moc děkuji

cathleen

25. 9. 2009 17:02

Však ano, Vašku....na škvarky z pečky jsem se těšila, ale pak jsem, náhodou, četla tuhle info, a protože se mi to nezdálo (škvaření sádla v DP je doporučováno), zeptala jsem se kamarádky, která má o DP mnohem širší přehled, než já (zabývá se i testováním DP různých značek). No a po jejím potvrzení, že to četla taky a proto taky sádlo v pečce nedělá, jsem od škvaření upustila....nemusím mít všecko, že?;-)
Psala jsem to pro ty, kteří by se z jakéhokoliv důvodu mohli bát zničení (poškození) formy. Berte to, prosím, jako další z řady informací, na které budete (nebo nebudete :-) ) brát zřetel.

tejaja

25. 9. 2009 15:47

Neholdujem ani masti, ani oškvarkom, ale podľa rady Vaška som vyprážala, samozrejme v pekárni a musím len a len chváliť:yes::yes::yes: Jednoducho som neodolala.
Prvotriedne, v pohode a bezproblémovo. Vašku, ešte raz verejná vďaka ;-):-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: skvareni sadla v domaci pekarne výroba škvarku skvarky škvařené sádlo z domácí pekárny výroba domácích škvarků škvaření sádla v pekárně škvarky recept škvarky z domácí pekárny výroba škvarek škvarky v domácí pekárně domácí sádlo skvarky vyroba recept na škvarky domaci skvarky domácí pekárna škvaření sádla skvareni sadla domácí škvařené sádlo domaci vyroba skvarku jak se delaji skvarky škvaření sádla recept

Suroviny: špek, voda, kmín celý

TopRecepty.cz

Škvarky z DP

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZKA