

Broskvový domácí ledový čaj
Suroviny
- 5 hrnků vody
- 2 zralé broskve
- 4 sáčky černého čaje
- větvičky máty (nemusí být)
- 1/2 hrnku cukru
Postup přípravy receptu
Do veliké nádoby nalijeme vodu, vložíme 4 sáčky černého čaje, necháme chvilku působit, potom vyndáme.
Vložíme nakrájenou broskev na měsíčky a větvičky máty.
Potom půl hrnku cukru mícháme, dokud se nerozpustí. Pak už stačí nalít do skleniček.
Poznámka od kuchařky
Ta máta být nemusí, někdo přidává i 1 pytlíček skořice
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Broskvový domácí ledový čaj
-
Když není psáno jinak, předpokládám, že voda je studená. Pak by se ale čaj měl zřejmě louhovat podstatně delší dobu než jen chvilku, i když .......... dočasnost také trvala 21 let.
-
No, nevím zkusím, ale až seženu černý čaj,.
-
jo chápu dám tam jinou až si to udělám znovu strašně se omlouvám
-
-
Při vkládání receptu je autor upozorněn, že fotky se vkládají pouze vlastní,
nevím, proč tato fotka je zkopírovaná z cizího webu.
Je mi to líto, ale ta fotka je hodna smazání.
http://www.weikingers.de/epages/62697202.sf/de_DE/...