Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 879 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,32 g |
Tuky | 18,59 g |
Vláknina | 28,96 g |
Cholesterol | 475 mg |
Sodík | 973 mg |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 58,52 g |
Postup přípravy
Duste na mírném plamenu zhruba dvě hodiny. Krok 4: Měkké maso vyndejte bokem na talíř, stonky tymiánu vyndejte a vyhoďte. Zbytek obsahu v hrnci rozmixujte dohladka. Omáčku ještě zahřejte a vypněte. Pokud je omáčky dost a není příliš hustá, zredukujte ji. Krok 5: Prolisujte dva stroužky česneku, oberte lístky ze dvou stonků a nechte rozpustit dvě lžíce másla. Dle chuti dosolte a opepřete.
Servírujte s bramborovým knedlíkem, ale i rýží nebo kuskusem.
Zveřejněno 6. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso v kedlubnové omáčce s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvGX
Moje poznámka
Hovězí maso v kedlubnové omáčce s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvGX
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 20 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 22 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 22 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 22 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Pralenka před 1 hodinou
Hovězí líčka na kávě
Antonausprag před 1 hodinou
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 4 hodinami
Polévka s vločkami
Kajkajak před 5 hodinami
Těstoviny s mletým masem a brokolicí
Marylka před 6 hodinami
Pohanka s listovým špenátem
TondaJ před 7 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
tara23 před 7 hodinami
Kopřivový špenát
radekfiala před 9 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 9 hodinami
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 12 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnová omáčka s masem,
recepty z hovězího masa,
kedlubnová omáčka,
omáčka z hovězího masa,
kedlubny recepty,
hovězí omáčka,
použiju,
omacka s hovězím,
omáčky s hovězím,
omáčky recepty,
hovězí maso v kedlubnou,
recept z hovězího masa,
kedlubnová omáčka z masem,
hovězí maso omáčky,
hovězí maso,
hovězí maso s kedlubny,
kedlubnová omáčka s hovězím masem,
hovezi maso s kedlubnou,
hovězí s kedlubnovou omáčka recept,
kedlubnová omáčka s hovězího masa
Suroviny:
maso hovězí,
kedlubna,
cibule,
česnek,
brambory,
hořčice dijonská,
máslo,
olej,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (1)
Jinak ještě jednu věc, to mne naučila mamka - když použiju jen lístky z jakékoli bylinky, stonky nevyhazuju, ale buď je zmrazím a použiju na dochucení dalšího jídla, nebo z nich udělám bylinkový vývar, který zmrazím. Takže já použiju rovnou jen lístky, stonky prostě nechám na další použití. Recept se mi líbí