Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pečeně na tymiánu

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 135 min

135 min (135 min příprava)

14. 2. 2010 16:26

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie4 561 kJ / 1 090 kcal
Bílkoviny225,84 g
Tuky15,27 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 852 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy10,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenda1 Jenda1

15. 2. 2010 19:04

Otíku, asi 30 vteřin jsem se díval na foto a začal fungovat Pavlovův reflex:-p:-p:-p. Nejen hezky nafocené, ale i krásně upravené na talíři:yes:;-).
:-!:-)):yes::yes::-K +11

cardanka

14. 2. 2010 22:13

Co dodat, vše napsáno již bylo:yes: krásné foto vytvořeno, parádní jídlo uvařeno;-)10.bodík:-K

spagetka spagetka

14. 2. 2010 22:02

Podobné dělám, neb tymián a hovězí jde krásně k sobě a navíc tymián můžem vždy a všude :-p;-):yes:

anete anete

14. 2. 2010 19:59

Moc hezky nafoceno;-) a určitě velká dobrota:yes:.

pipre pipre

14. 2. 2010 19:23

Krásná fotka a jídlo super.:yes:+8.

opuncie opuncie

14. 2. 2010 19:06

Hovězí a tymián je ideální kombinace :-p. Šťávu bych nechala vydusit na tuk, zasypala moukou, orestovala a pak rozředila vývarem a okořenila, nechala provařit. Myslím, že bys tím dostal tmavší šťávu.
Ale fotky jsou úžasné už jenom ty si zaslouží bodík ;-)

marunda marunda

14. 2. 2010 18:14

tý jo, ty fotky jsou nádherné. Jak píše Jana, ten detail masa je supr. Máš u mě za :yes:

Colombo65 Colombo65

14. 2. 2010 17:51

Šťava po zahuštění hl.moukou s vodou vždy vybledne. A výpeku nebylo moc.;-)

Bibinka Bibinka

14. 2. 2010 17:10

Otíku, moc hezkej a jedlej recept, jen moc nechápu, že z hovězího je tak světlá šťáva z toho by se měla vypéct tmavší ne:-?já jsem na ty šťávičky trochu umanutá:-p Na bodíku to nic neubírá a tak ho máš:yes:

Colombo65 Colombo65

14. 2. 2010 17:01

Fotoaparát je obyčejný CASIO EX-Z19;-) Děkuji za chválu - potěší :yes:

michsamant michsamant

14. 2. 2010 17:00

to vyzera uzasne krasne a jedlo! :yes:

Lenka30 Lenka30

14. 2. 2010 16:57

:yes::-p:yes::yes::yes:

thomassinno thomassinno

14. 2. 2010 16:36

Otto, nooooooo .... fotky opět jako ze žurnálu:-) Nádhera :yes: +2

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 2. 2010 16:34

To je krása, musíš mít špicový foťák, jak vidím ten detajl masa:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na tymiánu hovězí maso na tymiánu hovězí pečeně jak dlouho péct hovězí hovězí špalek hovězí na timiánu jak péct hovězí maso jak dlouho se pece hovezi hovězí tymián maso na tymiánu hovězí pečeně na timiánu jak dlouho péct hovězí zadní jak dlouho se pece hovezi maso hovězí pečen jak pect hovězí hovězí pečeně na timiánu hovězí pečeně s tymiánem jak dlouho péct hovězí hovezi a tymian pečeně na tymiánu

Suroviny: hovězí zadní, cibule, mrkev, petržel, tymián sušený, masox, olej, sůl, mouka hladká, hořčice

TopRecepty.cz

Hovězí pečeně na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/71lQ