Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 241 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 0,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius pod parmazánovou dečkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Yp
Moje poznámka
Pangasius pod parmazánovou dečkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Yp
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 46 minutami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 21 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 25 minutami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 39 minutami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Hansenka před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 2 hodinami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 2 hodinami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
uprava pangase,
čím nahradit parmezán,
pangasius s parmazanem,
náhrada za parmezán,
pangasius úprava,
zepter recepty,
pangasius parmezan,
úprava pangasius,
recepty upravy ryb,
úprava ryby pangasius,
ryba s parmezánem,
pangas parmezán,
parmazánová krusta,
nahrada parmezanu,
jak upravit pangase,
pangasius jednoduchý recept,
děcký recepty,
recepty na upravu pangase,
ryba s parmazánem,
ryba pangas uprava
Suroviny:
pangasius,
bílek,
sýr parmazán strouhaný,
koření na ryby,
sůl
Komentáře (41)
čo sa týka receptov. mám ich niekoľko na inom webe, tu ich však neuvažujem dávať, údajne ich nie je možné neskôr editovať prípadne úplne stiahnuť
Ještě k tomu Vašemu výrazu "československý národ"...nic takového neexistuje a nikdy neexistovalo... Byl to před-prvorepublikový politický a čistě účelový konstrukt, který ovšem v historické perspektivě umožnil emancipaci obou našich národů.
slovo šmakuláda je myslené ironicky a má predstavovať "kreativitu" československého národa v kuchyni.
Ja si zatým čo som napísal stojím, obzvášť keď si pozriem že tu máš viacero receptov na ryby. napríklad tomuto http://www.toprecepty.cz/recept/23145-morsky-vlk-v... sa nedá vytkúť nič, všetko je tam uvedené správne robím ho takmer identicky
robievam aj parmice, podľa mňa opekať ich na panvici a potom ešte v rúre 20-30 minút je veľa keďže parmice sú menšie ryby, bohato im stačí 20 min na 180 http://www.toprecepty.cz/recept/21419-parmice-pece...
informácie o spôsobe chovu pangasa a následné obohacovanie filetov vodou nemám pozbierané z internetu ale priamo od zdroja
Ja čerstvé ryby pripravujem často a mám zato že sa majú upravovať krátko s použitím minimálneho množstva surovín.
Pekný deň prajem
Slovo "šmakuláda" bežný Slovák asi nemá v slovníku. To ma hneď napadlo. Takže...
Pro všechny zvědavé kopíruju:
"Slížiky z polievky polámeme a vložíme do misy, pridáme všetky dochucovadlá, ktoré sa tam nachádzajú vrátanie sáčku s olejom. Pridáme na kocky pokrájanú uhorku, paradajky, šunku či salámu a zalejeme tatarkou a kyslou smotanou. Dôkladne premiešame a necháme odstáť do druhého dňa."
Dobrý, ne??
Magdi, myslíš tím, že to nebude pravý Slovák? Já jako Češka to nepoznám...
Také dnes vařím trošku jinak než před lety a jsem sobě velkým kritikem, chci se lepšit. Ale ať si tento stručný receptík pročítám z jakékoli strany, nevím, co je na něm tak "zlého". Je vidět, že pangasia opravdu nepřipravujete, protože 10 minut mu nestačí. Vaše předsudky ohledně této ryby - pochytané z internetu - nejsou mými předsudky. Grilovací koření téměř nepoužívám, nevím, proč o něm píšete, stejně jako o Československu - i na internetu psali, že už dlouho neexistuje...
P.S.: Co to je "šalát z vifoniek"..?
kombinovať parmazán (Parmigiano Reggiano) a grilovacie korenie môže iba barbar a ignorant ....
+ toto všetko vykydnúť na pangasa (filet) a tohto piecť 30 minút môžu iba v československu .....
Eliza to že ti túto ***** všetci chvália neznamená že je to v poriadku
Ryby sa upravujú krátko, takému tvojmu filetu postačí max 10min a samozrejme bez použitia túch príšerných československých koreniacich zmesí, stačí čierne alebo biele korenie a soľ. (pangasa z dôvodu akým sa chová a ako sa dostáva k zákaznikovi za rybu nepovažujem - je to vodný potkan)
Taktiež sa ryba zvyčajne nekombinuje so syrom, že Vám to chutí sa nečudujem, v československu chutia aj iné šmakulády ako napríklad šalát z vifoniek alebo guláš z párkov.....
To nie je o finančných možnostiach ale o úcte k sebe samým .....