Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 719 kJ / 3 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,04 g |
Tuky | 238,51 g |
Vláknina | 7,66 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 7,48 g |
Sůl | 18,03 g |
Sacharidy | 110,76 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí křídla omyjeme.
Krok 2: Smícháme marinádu a křídla do ní naložíme. Necháme min. přes noc odležet.
Krok 3: Grilujeme nebo pečeme dozlatova.
Zveřejněno 11. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křidélka z Louisiany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9AO
Moje poznámka
Křidélka z Louisiany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9AO
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 11 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 11 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
marinada luisiana,
louisiana recepty,
luisiana wigs recept,
kridla louisiana,
louisiana hot wings recept,
kuřecí křidélka lousiana,
kuřecí křídla recept luisiana,
kridls v loussiane,
kuřecí křídla louisiana,
pikantní marináda louisiana,
kuřecí křídla dozlatova
Suroviny:
křídla kuřecí,
olej,
česnek,
pepř,
zázvor,
koriandr sušený,
koření grilovací,
omáčka sojová,
med,
kečup sladký,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.