Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 873 kJ / 2 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,35 g |
Tuky | 80,30 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 6,51 g |
Sůl | 16,04 g |
Sacharidy | 385,10 g |
Postup přípravy
Vykynuté vytáhneme z mísy (pekárny), propracujeme, rozdělíme na 4 díly a vytvarujeme bagety. Krok 3: Před pečením je naříznu a nechám vykynout v bagetovém plechu, pak potřu vodou a upeču ve vyhřáté troubě (200°C/30-35min).
Zveřejněno 17. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sezamové bagetky s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w66R
Moje poznámka
Sezamové bagetky s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w66R
Nejnovější recepty
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 14 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové steakové plátky v troubě
Marylka před 5 minutami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
Kakoska před 8 minutami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
limosek před 1 hodinou
Výpečky z vepřového kolene
Pedros před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Fiki1 před 1 hodinou
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 2 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 12 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 12 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 13 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
bageta recept
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí,
voda,
podmáslí,
olej,
semínka sezamová,
cukr,
sůl,
droždí,
mouka hladká
Komentáře (9)