Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 140 kJ / 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,76 g |
Tuky | 56,07 g |
Vláknina | 15,45 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,43 g |
Sacharidy | 39,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celer nastrouháme na jemnějším struhadle, brambory, sýr a vejce na hrubším.
Krok 2: V míse smícháme s posekaným medvědím česnekem, pokrájenou cibulkou a podle chuti osolíme, opepříme.
Krok 3: Přidáme vajíčka, důkladně promícháme a na plech vyložený pečicím papírem tvoříme placičky.
Krok 4: Pečeme je asi 20-25 minut na 180 °C do zezlátnutí.
Zveřejněno 18. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povelikonoční celerovaječné placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6PM
Moje poznámka
Povelikonoční celerovaječné placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6PM
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 8 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 1 hodinou
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 4 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 4 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 4 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 4 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 5 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 5 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 6 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 7 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 7 hodinami
Suroviny:
celer,
brambory,
vejce,
sýr,
sůl,
pepř,
vejce,
česnek mědvědí,
cibulka jarní
Komentáře (3)