Králík z Provence
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2022 07:40




10. 10. 2013 11:32
Mamina30: mám radost a moc děkuju





10. 10. 2013 11:29
Králík je luxusní záležitost. Včera jsem vyzkoušela a měli jsme k večeři a dneska v práci k obídku. Kolegyně záviděly.
Manželovi a dětem moc chutnalo. Je to vynikající, uděluji bodík.


7. 2. 2013 20:58
Alzbetta: děkuji, moc jsi mě potěšíla



7. 2. 2013 13:13
Tak musím pochválit
je výborný 








6. 2. 2013 17:17
Na zítra mám naloženého králíka. Původně měl být na tymiánu,ale asi ho vyzkouším na tento způsob. Uvidím jak dopadne 



6. 11. 2012 09:36
mňam 
- velmi dobrý receptík, přijde také na řadu



3. 11. 2012 14:43
maris:ještě jsem přišla na to, jak přidat fotečku, je tam



3. 11. 2012 13:30
HankaR.: moc děkuji za vyzkoušení, v době, kdy jsem recept přidávala, jsem ještě PH neměla, dnes bych ho tam určitě šoupla taky



3. 11. 2012 13:24
Tento recept jsem vyzkoušela v pomalém hrnci a bylo to vynikající



7. 2. 2012 10:27
zerduška: promiň, že reaguji až teď, moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že vám chutnalo. Díky



29. 1. 2012 17:00
zkoušela jsem, dopadlo to fantasitcky. nedávala jsem pod něj cibuli, přílhou byly česnekové toasty.
naprosto skvělé!
naprosto skvělé!
6. 3. 2010 12:35
Veroniko - vína je cca 150 - 200 ml, jak dlouho se peče Ti přesně neřeknu - počítej asi 1 1/2 hodiny, záleží na tom jak Ti peče trouba a na velikosti králíka. Zkrátka - doměkka
Doufám, že se podaří



6. 3. 2010 12:23
Právě recepr kuchtím a vyadá oprvdu dobře, jediné, co mi tady trošku chybí, tak je to, jak dlouho se maso peče a kolik vína tam mám dát. Jinak doufám, že se dílo podaří a bude všem chutnat.
14. 11. 2009 14:15
Bylo to skvělé



Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Vepřová krkovice z pomalého hrnce zavařená do zásoby
Přidáno před 9 hodinami

Hummus s mletým masem - izraelská Hamshuka
Přidáno před 15 hodinami

Květák s cizrnou, fazolkami, hráškem a kokosovým mlékem
Přidáno před 19 hodinami

Guláš z hlívy ústřičné s rajčaty, žampióny a mandlemi.
Přidáno 29. 5. 2023 00:01

Vepřová pečeně s pikantní omáčkou
Přidáno 28. 5. 2023 11:21

Chřestová polévka s vejci, kapií a červeným pepřem.
Přidáno 28. 5. 2023 10:53
Právě bylo uvařeno:

Rebarborový koláč
uvařil/a Lendoulinecek
před 6 hodinami

Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
uvařil/a Gracous
před 10 hodinami

Vejce plněná tuňákem
uvařil/a tara23
před 10 hodinami

Jogurtové muffiny
uvařil/a KU5ATKO
před 13 hodinami

Pomazánka alá krab
uvařil/a Pilsfree
před 14 hodinami

Ořechové řezy s tvarohovo-pudinkovým krémem a polevou
uvařil/a jana1962
před 14 hodinami

Těstovinový salát se sýrovou omáčkou, zeleninou a šunkou
uvařil/a Foxina
před 15 hodinami

Ražniči na plechu
uvařil/a ctomala
před 16 hodinami

Těstovinový salát s kuřecím masem
uvařil/a _martakrizk8_
před 17 hodinami

Tyrolská játra
uvařil/a Wanilor
před 17 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho se peče kralík porcování králíka recept na králíka jak porcovat králíka jak dlouho pečeme králíka králík recepty jak naporcovat králíka jak se porcuje králík králičí hřbet recept jak se dlouho peče králík jak se peče králík recepty z králíka králík skvělé recepty králík po provensálsku králík porcování králičí hřbet recepty králík králík recept jak dlouho pect kralika kralik z provance
Suroviny: králík, hořčice, koření provensálské, víno bílé, slanina, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, olej olivový, máslo
Králík z Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yZv
30 názorů