Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík z Provence

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 1. 2009 09:50

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

27. 8. 2022 06:40

:-)<3:yes:Recept i foto se mi moc líbí :-K

maris maris

10. 10. 2013 10:32

Mamina30: mám radost a moc děkuju;-):-):-K

Mamina30

10. 10. 2013 10:29

Králík je luxusní záležitost. Včera jsem vyzkoušela a měli jsme k večeři a dneska v práci k obídku. Kolegyně záviděly.:-D Manželovi a dětem moc chutnalo. Je to vynikající, uděluji bodík.:-p

maris maris

7. 2. 2013 19:58

Alzbetta: děkuji, moc jsi mě potěšíla;-):-)

Alzbetta Alzbetta

7. 2. 2013 12:13

Tak musím pochválit :-) je výborný :-p:-p:-p:-K

Alzbetta Alzbetta

6. 2. 2013 16:17

Na zítra mám naloženého králíka. Původně měl být na tymiánu,ale asi ho vyzkouším na tento způsob. Uvidím jak dopadne ;-):-K

Dana61

6. 11. 2012 08:36

mňam :yes::-D - velmi dobrý receptík, přijde také na řadu:-D

HankaR. HankaR.

3. 11. 2012 13:43

maris:ještě jsem přišla na to, jak přidat fotečku, je tam;-):-D

maris maris

3. 11. 2012 12:30

HankaR.: moc děkuji za vyzkoušení, v době, kdy jsem recept přidávala, jsem ještě PH neměla, dnes bych ho tam určitě šoupla taky;-):-)

HankaR. HankaR.

3. 11. 2012 12:24

Tento recept jsem vyzkoušela v pomalém hrnci a bylo to vynikající:yes::yes:

maris maris

7. 2. 2012 09:27

zerduška: promiň, že reaguji až teď, moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že vám chutnalo. Díky:-K:-)

zerduška

29. 1. 2012 16:00

zkoušela jsem, dopadlo to fantasitcky. nedávala jsem pod něj cibuli, přílhou byly česnekové toasty.
naprosto skvělé!

maris maris

6. 3. 2010 11:35

Veroniko - vína je cca 150 - 200 ml, jak dlouho se peče Ti přesně neřeknu - počítej asi 1 1/2 hodiny, záleží na tom jak Ti peče trouba a na velikosti králíka. Zkrátka - doměkka;-):-) Doufám, že se podaří;-)

Veronika

6. 3. 2010 11:23

Právě recepr kuchtím a vyadá oprvdu dobře, jediné, co mi tady trošku chybí, tak je to, jak dlouho se maso peče a kolik vína tam mám dát. Jinak doufám, že se dílo podaří a bude všem chutnat.

Renata

14. 11. 2009 13:15

Bylo to skvělé:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho se peče kralík porcování králíka recept na králíka jak porcovat králíka jak dlouho pečeme králíka králík recepty jak naporcovat králíka jak se porcuje králík králičí hřbet recept jak se dlouho peče králík jak se peče králík recepty z králíka králík skvělé recepty králík po provensálsku králík porcování králičí hřbet recepty králík králík recept jak dlouho pect kralika kralik z provance

Suroviny: králík, hořčice, koření provensálské, víno bílé, slanina, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, olej olivový, máslo

TopRecepty.cz

Králík z Provence

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yZv