Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 307 kJ / 73 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,06 g |
Tuky | 0,41 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurkový salát jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw9n
Moje poznámka
Okurkový salát jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw9n
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 5 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 5 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 5 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 6 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
nálev na okurkový salát,
okurkový nálev,
lak na okurkovy salat,
okurkovy salat nalev,
nálev do okurkového salátu,
výroba okurkového salátu,
nálev okurkový salat,
okurkový sa,
nálev na salát,
okurkový salát recept,
okurkovy salat,
okurkovy salat v nalevu,
okurkový salát nálev recept,
recept nalev na okurkový salát,
lák do okurkového salátu,
nálev na okurkový salát recept,
příprava okurkového salatu,
lak do salatu,
zeleninovy salat priloha,
okurkový salát lák
Suroviny:
okurka čerstvá,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
sůl,
voda,
ocet,
cukr krystal
Komentáře (6)