Jahodové řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 326 kJ / 3 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,92 g |
Tuky | 202,24 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 398,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ak použijeme čerstvé alebo mrazené jahody, šťavy nebude dostatok, preto pridáme na rozmiešanie Zlatého klasu 1/2 l jahodovej šťavy.
V Čechách namiesto Zlatého klasu dostať Krémový prášek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2014 21:03
24. 5. 2014 12:15
28. 6. 2010 23:01
28. 6. 2010 22:57
21. 6. 2009 19:48
21. 6. 2009 18:42
tak teď Terezko to vyzkouším podle tebe +
21. 6. 2009 18:27
21. 6. 2009 18:09
21. 6. 2009 12:21
21. 6. 2009 12:20
21. 6. 2009 11:56
21. 6. 2009 11:46
21. 6. 2009 10:59
21. 6. 2009 10:56
21. 6. 2009 10:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 1 hodinou
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 3 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Právě bylo uvařeno:
Rybí salát podle ČSN z roku 1967
Alvinsatya uvařil před 5 minutami
Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 7 minutami
Banánová bábovka
Babicka32 uvařila před 8 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 9 minutami
Mini Pavlova se šlehačkou
kastan72 uvařila před 13 minutami
Bramborovo - kuřecí guláš
Marie65 uvařila před 37 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
Verounek uvařila před 54 minutami
Pšenično-žitné rohlíky
Tonja uvařila před 1 hodinou
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 15 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky
Jahodové řezy jsou lahodné a osvěžující. Připravujeme je z čerstvých jahod během jahodové sezony
Další recepty
Tématické fráze: jahodové řezy jahodové recepty jahodové řezy recepty recepty na jahodove zakusky recept na jahodové řezy jahodové zákusky jahodove rezy recept řezy s jahodami řezy z jahod jahodovy rez jahodovy rezy zákusky z jahod recepty na jahodove rezy jahodový zákusek jahodová řezy top recepty jahody rezy jahodove recept na jahodový řez jahodové co pouzit misto ztuzovace slehacky
Suroviny: cukr krystal, olej, voda, kypřící prášek do pečiva, vejce, mouka polohrubá, zlatý klas, kompot jahodový, cukr vanilkový, cukr krystal, šlehačka, cukr moučkový
Jahodové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg6n
18 názorů