Suroviny
Porce: Celý plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 681 kJ / 3 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,86 g |
Tuky | 32,87 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 645,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny na těsto smícháme. Vymažeme a vysypeme plech a dáme péct na 180 stupňů zhruba na 30 minut.
Krok 2: Po upečení utřeme dohladka tvaroh s cukrem a natřeme ho na již vychladlý korpus.
Krok 3: Džus nalijeme do hrnce, dle chuti přisladíme a dáme do něj vařit pudink. Vaříme do zhoustnutí. Zchladlý nalijeme a rozetřeme na korpus potřený tvarohem. Nejlépe přes noc necháme v lednici ztuhnout.
Zveřejněno 16. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s jahodovým džusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw4n
Moje poznámka
Buchta s jahodovým džusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw4n
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 10 hodinami
Krenex
dragomirac před 11 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 12 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 12 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 12 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 13 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 13 hodinami
Tématické fráze:
džus pudink,
juice pudink buchta,
rezy s jahodovym dzusem,
buchta s jahodovým džemem,
bábovka s džusem,
bucta s džusem,
jahodová buchta s pudinkem,
buchta z juice,
bábovka s jahodovym kefirem,
kolac s dzusem,
babovka z dzusu
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
kakao,
prášek do perníku,
vejce,
olej,
mléko,
tvaroh,
cukr moučkový,
džus jahodový,
pudink vanilkový,
cukr krupice
Komentáře (1)