Suroviny
Porce: Celý plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 681 kJ / 3 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,86 g |
| Tuky | 32,87 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 314 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 645,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny na těsto smícháme. Vymažeme a vysypeme plech a dáme péct na 180 stupňů zhruba na 30 minut.
Krok 2: Po upečení utřeme dohladka tvaroh s cukrem a natřeme ho na již vychladlý korpus.
Krok 3: Džus nalijeme do hrnce, dle chuti přisladíme a dáme do něj vařit pudink. Vaříme do zhoustnutí. Zchladlý nalijeme a rozetřeme na korpus potřený tvarohem. Nejlépe přes noc necháme v lednici ztuhnout.
Zveřejněno 16. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s jahodovým džusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw4n
Moje poznámka
Buchta s jahodovým džusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw4n
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 34 minutami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Tématické fráze:
džus pudink,
juice pudink buchta,
rezy s jahodovym dzusem,
buchta s jahodovým džemem,
bábovka s džusem,
bucta s džusem,
jahodová buchta s pudinkem,
buchta z juice,
bábovka s jahodovym kefirem,
kolac s dzusem,
babovka z dzusu
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
kakao,
prášek do perníku,
vejce,
olej,
mléko,
tvaroh,
cukr moučkový,
džus jahodový,
pudink vanilkový,
cukr krupice
Komentáře (1)