Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,42 g |
Tuky | 22,80 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 8,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme najemno a dáme do misky, přidáme tuňáky bez nálevu, ten dáme stranou.
Krok 2: Následně přidáme Gervaise, hořčici, sůl a pepř, můžeme zakápnout citronovou šťávou.
Krok 3: Nakonec vše rozmixujeme.
Zveřejněno 30. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BAYW
Moje poznámka
Domácí tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BAYW
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 11 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 11 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
tuňáková pomazánka recepty,
tunakova pomazanka,
recept na domácí pomazanku,
domaci tuňáka,
pomazánka s tuňáka,
pomazanka z tuňáka,
domácí tunakova pomazsnka,
domácí tunaková pozanka,
domaci tunakovy krem,
tunakova pomazanka s cervenou cibuli,
recepty tunáková pomazánka,
pomazánka s čerstvým tuňákem,
tonakovapomazanka
Suroviny:
cibule červená,
tuňák ve vlastní šťávě,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
" malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje
"240 g tuňáka ve vlastní šťávě (kousky ne drcený)"
No, když se vše mixuje, tak asi mělo být napsáno: (kousky ne, drcený), že
V Mexiku jsem nikde neviděl prodávat tu žlutou, kde se jí cibule bez vaření, třeba pomazánky a saláty používají červenou.
Na vaření pak bílou a ještě ji nakrájenou propláchnou vodou.
Ale to je tam, tady jsou tyhle jinobarevné luxus = drahé.
A rozhodně bych to nemixoval, když je to jen vidličkou rozdrcené jsou v tom kousky a to my radši než pastu. Ale to už je věc osobní preference.
Omlouvám se
To s tou cibulí mělo znít jako otázka, tedy: " malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje
Vy jste odpověděl že na chuti se pozná
Já si myslím, že nezáleží na barvě, ale na množství a tedy, že barva je zanedbatelná pokud nehraje estetickou roli