Postup přípravy
Dýně Hokkaido pečená s brambory a mrkví. Krok 2: Mezitím připravíme pastu z tvrdého strouhaného sýra, nivy, česneku, bazalky a oleje, nudle vložíme do mísy a promícháme s máslem a sýrovou pastou.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nudle po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6A
Moje poznámka
Nudle po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6A
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 13 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 18 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 18 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 7 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 9 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 10 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 12 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 12 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 12 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 12 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 12 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 13 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 13 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny po provensálsku,
špagety po provensálsku,
ratatui,
vepřové maso po provensálsku,
tartufata,
pohankové nudle,
domácí pohankové nudle,
špagety s plísňovým sýrem,
pene se spenatem,
pene po provencálsku,
kotleta s plísňovým sýrem,
provensalske testoviny,
pohankové nudle recepty,
crusta ze sýrů,
kureci rizoto po provensalsku,
lilek a cukina,
penne po provencálsku,
kureci nudlicky po provensalsku,
kotlety po provensálsku,
recept nudle
Suroviny:
nudle široké,
sýr tvrdý,
sýr niva,
česnek,
bazalka čerstvá,
olej,
máslo
Komentáře (3)