Fazolky po provensálsku

Suroviny

kuřecí maso (prsa, stehenní řízky)
zelené fazolky
čerstvé papriky
rajčata
cuketa(lilek)
česnek
čerstvé bylinky bazalka
oregáno
rozmarýn
saturejka
tymián -(nebo sušenou provensálskou směs bylin)
olivový olej
cibule

Postup přípravy receptu

  1. Na olivovém oleji zesklovatíme cibulku a na ní opečeme osolené maso.

  2. Přidáme pokrájenou zeleninu, ještě dochutíme solí a dusíme.

  3. Ke konci vmícháme posekané bylinky a česnek a ještě chvilku provaříme. Měla by se vytvořit šťáva z rajčat, pokud někdo nemá rád jejich slupky, může před krájením spařit a oloupat. Ničím jiným se nedochucuje, musí vyniknout vůně bylinek, kterých je potřeba opravdu hodně.

Komentáře k receptu Fazolky po provensálsku

Tématické fráze: fazolky zelené fazolky po provensálsku fazolky recept kuřecí maso po provensálsku vepřové po provensálsku zelené fazolky recept fazolky recepty kuřecí prsa po provensálsku jak oloupat fazolky fazolky , cuketa , lilek , kuře recept fazolky po rec eptna leco vepřové z fazolkami po provensásku cuketa po provensalsku musí se bylinky spařit receptna faole po provensálsku fazole po provencálsku vepřové po provestválsku kuřecí prsa na fazolkách recept nakureci prsa po provensalsku