Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolky po provensálsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 7. 2011 12:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

16. 7. 2011 10:55

Všem moc děkuji a jsem ráda,že zaujme i dietní strava:-));-):-K

1974andrea 1974andrea

16. 7. 2011 10:27

Anna Kocikova:Aničko,já zase po těch deštích bojuju se slimákama,ale bazalku a rozmarýn mám ve skleníku,takže tam se nedostanou.;-)

Fantom

15. 7. 2011 22:05

krásný:yes: ale já bych to oddietnil:-D kouskem prasátka:-D

ivulinka ivulinka

15. 7. 2011 17:50

Krásné letní dietní a plné zeleniny, navíc kuřecímu neodolám:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 7. 2011 17:41

Moc hezký recept:-p+8:yes:Já jsem úplně vedle z těch Tvých nádherných bylinek,co používáš:-8Nemám šanci;-(mě všechno kočky okoušou:-8:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 7. 2011 15:45

:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

15. 7. 2011 13:15

krásný letní receptík;-)+1:yes:

Pajaja

15. 7. 2011 12:47

Mňam, to bude dobrota! Fazolky můžu a tyhle jsou zase na jiný způsob. . . Ráda vyzkouším! :-p:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazolky zelené fazolky po provensálsku fazolky recept kuřecí maso po provensálsku vepřové po provensálsku zelené fazolky recept fazolky recepty kuřecí prsa po provensálsku jak oloupat fazolky fazolky , cuketa , lilek , kuře recept fazolky po rec eptna leco vepřové z fazolkami po provensásku cuketa po provensalsku musí se bylinky spařit receptna faole po provensálsku fazole po provencálsku vepřové po provestválsku kuřecí prsa na fazolkách recept nakureci prsa po provensalsku

Suroviny: maso kuřecí, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, rajče, cuketa, česnek, čerstvé bylinky, koření oregáno, rozmarýn, saturejka, tymián, olej olivový, cibule

TopRecepty.cz

Fazolky po provensálsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m7nE