Hovězí po provensálsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 549 kJ / 3 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,46 g |
Tuky | 232,58 g |
Vláknina | 20,92 g |
Cholesterol | 551 mg |
Sodík | 4,62 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 51,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2012 07:14
Právě se pomalí, podle vůně to bude velká dobrota

21. 2. 2012 13:26
Hm,, právě jdu na poštu pro PH (dnes mi přišel) a tak vím co budeme papat jako první. Nemohu se dočkat,,,

23. 12. 2010 18:58
Simonko, jen bych přidal víc vína. V troubě se vypeče.

23. 12. 2010 11:26
Doogo,to vyzkouším v té troubě,to je tak lákavé.



23. 12. 2010 10:15




22. 12. 2010 22:47
Musí to být tedy skvělé.
Také nemám PH,ale trouba to zvládne taky.


22. 12. 2010 21:20
Vypadá to skvěle
Ukládám 




22. 12. 2010 18:51
Simon, určitě by to šlo i v troubě.
22. 12. 2010 18:32
Dooga to je teda super bašta,já PH nemám,ale láká mne to moc.

+1



Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Indické kuřecí biryani
Přidáno před 5 hodinami

Šťavnatý salát z červené řepy a křenu
Přidáno před 21 hodinami

Mrkvový salát s jablkem a pistáciemi
Přidáno 24. 3. 2023 14:24

Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
Přidáno 24. 3. 2023 12:11

Smažený camembert s bramborovo-celerovou kaší
Přidáno 24. 3. 2023 11:16

Zapečené penne se zeleninou a kuřecím masem
Přidáno 24. 3. 2023 10:44
Právě bylo uvařeno:


Vepřová krkovice v majonéze
uvařil/a Panova
před 4 minutami

Kyselica (polévka z Vlčnova)
uvařil/a Ladka1952
před 19 minutami

Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
uvařil/a Blazenka
před 46 minutami

Krakonošův mazanec
uvařil/a Jajka70
před 1 hodinou

Domácí krtkův dort
uvařil/a Petulina33
před 1 hodinou

Banánový zákusek
uvařil/a Petulina33
před 1 hodinou

Svíčková na smetaně
uvařil/a kyskamaryska
před 1 hodinou

Morkové knedlíčky jemné - zavářka do polévky
uvařil/a Wanilor
před 2 hodinami

Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
uvařil/a knihomolka
před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí po provensálsku maso po provensálsku hovězí maso po provensálsku vepřové maso po provensálsku vepřové po provensálsku hovezi platky po provensalsku po provensálsku hovězí po provansalsku hovězí zadní příprava hovězí pečeně po provensálsku hovězí zadní recept veprový kostka po provensalsku maso po provencálsku recept hovězí po provensálsku hovězí nudličky po provencálsku hovězí příprava hovězí po provencálsku hovězí na provensálsku vepřové kostky po provensálsku pomalý hrnec recepty
Suroviny: hovězí zadní, víno bílé, rajče, slanina anglická, olivy černé, mrkev, cibule, česnek, bobkový list, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, pepř, sůl, olej olivový
Hovězí po provensálsku
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpXj
9 názorů