Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí po provensálsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 11. 2020 16:16

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 508 kJ / 838 kcal
Bílkoviny107,22 g
Tuky22,87 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 459 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy49,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud dám rozmarýn a tymián celé větvičky, před podáváním je vytáhnu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

29. 11. 2020 20:20

Odeta Wollmanova: :yes:Jahňacie od baraniny poznáte ľahko už podľa vzhľadu, nie je obrastené lojom , baranina už dosť a je tmavšia, tiež podľa vône, necítiť ho ako baraninu. To máte dobre, že dostanete jahňacinu u mäsiara. U nás je dostať ťažko, ja mám z domáceho chovu. Kupujem polovicu jahäaťa a z kostí si robím tiež vývar a zamrazím ho. V každom prípade niet nad jahňacie mäso, ja v podstate iné ani nejem, občas hydinu, tiež domácu a ryby, tie si teda kupujem. :-D:-D:-D

Odeta Wollmanova

29. 11. 2020 18:52

Eja57: Díky. Bylo to opravdu dobré.

Odeta Wollmanova

29. 11. 2020 18:51

tejaja: Měli jsme zavařený telecí, byl jemný a není ho tolik, aby chuť masa přerazil. Spíš jsem pořád zkoušela ten česnek, aby ho nebylo moc, ale stroužky nebyly moc velké a chuť byla vyvážená. Nám v práci nabídli balíčky telecího, ale musely jsme si vzít všechno, maso, kosti, žebra a jak je u nás zvykem, žebra jsou ořezané na kost, tak z toho by na grilování moc nebylo, tak byl vývar. Jehněčí jsem viděla u řezníka, měla jsem obavy, aby to nebyl stoletý beran, ale nebylo cítit, tak bylo ještě z jehňátka.

Eja57 Eja57

29. 11. 2020 18:46

Netradiční a podle mne pěkná úprava jehněčího, rozhodně vyzkouším, bude mi určitě chutnat:yes:

tejaja tejaja

29. 11. 2020 17:59

Jahňacie je moja srdcovka. ;-) Len by som nepodlievala vývarom, pokiaľ by nebol jahňací, ale vodou, aby nepotlačil chuť jahňaciny. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, česnek, petrželka zelená, cibulka, vývar, cukr krupice, tymián, rozmarýn, pepř, sůl, olej olivový, máslo, strouhanka, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Jehněčí po provensálsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/joAv