Vločkovo-jablková kaše

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 20 min 2 porce Sladká jídla 3 názory

Suroviny

3 dl mléka
hrst ovesných vloček
2 jablka
2 lžíce rozinek
½ lžičky perníkového koření
Na polití:
javorový sirup nebo máslo
skořice
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vločky nasucho opražíme dobleda.

  2. Dáme ich do mlieka, pridáme nahrubo nastrúhané jablká, korenie a hrozienka. Varíme dohusta asi 10 minút.

  3. Na tanieri kašu pokvapkáme roztopeným maslom alebo javorovým sirupom a posypeme škoricou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vločkovo-jablková kaše

Tématické fráze: recept na kaši jablkova kase kasu z ovesnich vlocek

Zapomněl/a jsem heslo