Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 996 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,42 g |
Tuky | 23,39 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 33,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohánku zalejeme vriacou vodou, zakryjeme a dáme na 30 min do perín.
Krok 2: Tekvicu nastrúhame najemno.
Krok 3: Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, mäkkú pohánku, vajcia, múku (strúhanku), čierne korenie a soľ. Premiešame.
Krok 4: Na oleji z oboch strán vyprážame placky.
Krok 5: Podávame so šalátom alebo zeleninou.
Zveřejněno 5. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvovo-pohankové placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l4Y5
Moje poznámka
Tykvovo-pohankové placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l4Y5
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 46 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 51 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty,
pohankové placky recept,
pohankové placky,
pohankove placky so zeleninou,
pohankové placky s kedlubnou
Suroviny:
cibule,
pohanka,
česnek,
vejce,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.