Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 794 kJ / 7 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,00 g |
Tuky | 22,40 g |
Vláknina | 275,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51,17 g |
Sůl | 125,00 g |
Sacharidy | 1 570,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve uvaříme řepu. Zelí s cibulí nastrouháme, dáme do velkého hrnce a přidáme vařenou, oloupanou, nastrouhanou řepu a kmín.
Krok 2: Svaříme vodu s octem, solí, cukrem a nalijeme do hrnce na pokrájenou zeleninu. Vaříme 10 minut od bodu varu. Horké plníme do sklenic a sterilujeme 10 minut na 80°C.
Krok 3: Vím, že tu najdete podobné recepty, ale takto to dělala maminka a já po ní.
Zveřejněno 9. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Míchaná čevená řepa se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z3y
Moje poznámka
Míchaná čevená řepa se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z3y
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 12 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 15 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 9 minutami
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 1 hodinou
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 8 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 8 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 8 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 12 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 13 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 13 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
červená řepa se zelím,
červenou řepou se zelím
Suroviny:
řepa červená,
zelí,
cibule,
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
kmín celý
Komentáře (4)