Variace na japonské Okonomiyaki
Okonomijaki je druh zelné placky, která patří mezi tradiční jídla japonské kuchyně. Taková japonská palačinka, nebo japonská pizza. K přípravě okonomijaki patří bílé zelí, vejce a mouka. Placka se po usmažení zdobí omáčkami, masem, krevetami aj.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 770 kJ / 1 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,92 g |
Tuky | 40,64 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 3,84 g |
Sacharidy | 156,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na japonské Okonomiyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ek1K
Moje poznámka
Variace na japonské Okonomiyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ek1K
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
jirkastu před 2 minutami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 16 minutami
Maková náplň
mismi před 30 minutami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 2 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 3 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 4 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 4 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 5 hodinami
Tématické fráze:
japonské recepty,
japonske lievance,
japońska pizza okonomiyaki,
okonimiaki recepty,
okonomyaki recepty,
japonské placky okonomiaki,
okonomiaki recepty,
recept na japonske lievance
Suroviny:
zelí bílé,
mouka hladká,
vejce,
voda,
sůl,
olej,
šunka
Komentáře (4)