Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zabíjačkový smažák

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 1. 2010 19:26

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Překvapilo mě,že jsem zde podobný recept nenašla, tak nabízím ke zkoušce. Byla jsem odchovaná na zabíjačkách a smažák byl s domácím kysaným zelím závěrečný hřeb „vepřových hodů“.

Smažák ve sklenici je jak najitý, když nevíte, co rychle na oběd, nebo přijde nečekaná návštěva . Např. v létě s okurkovým salátem a bramborovou kaší/nebo novými bramborami to nemá chybu.

Dělám ho i po létech, jelikož všechny suroviny jsou běžně k dostání (myslím v klasickém řeznictví).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

motor

6. 10. 2014 18:33

Smažák je výbornej,nov.koření bob.list nedávám.
Když nemáš mozeček,tak rozšlehej vejce a bram.škrob a vmíchej to do smažáku.

tulen

21. 5. 2014 12:24

Svetove podle tohoto receptu pecu uz 4 smazak a stale fantazie

Marie

7. 3. 2014 10:35

výborný jídlo, lepší jsem nikdy nejedla! Děkuji za vložení receptu!!:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K

Naďa

6. 1. 2014 21:27

TAK TEN JE VÝBORNEJ, JEN JSME HO PODLÉVALI PIVEM:yes:

verypoly

18. 1. 2013 15:42

:yes::yes:znám ho leta,ale dnes ho dělám poprvé výborná kalorická bomba

Jindřiška

24. 2. 2012 14:39

Znám tento recept již mnoho let. Smažák je vynikající papání a k němu podávám čerstvý křen s jablky.

Milda

8. 10. 2011 09:45

Smažák vynikající nemá chybu:-p

petan

21. 2. 2011 19:39

Dokonalé jídlo ;-);-)

IKS007

24. 11. 2010 11:31

;-)Doporučuji do cibulky trochu česneku na plátky a na závěr majoránku. Podlívám pivem.

Bibinka

23. 2. 2010 19:39

Spuname, to je na chuťové buňky úplnej trest, já bych si to táááák dala, mňam, mňam:-p:-p:-p 11.bod jasnej:yes:

clupmi

11. 2. 2010 08:35

:yes::yes::yes::-!:-!:-!

spagetka

7. 1. 2010 18:24

:-p:-p:yes::yes:

cardanka

6. 1. 2010 23:52

Toto je pro mě úplně nový recept:-O, vypadá báječně:-pdomácí vepřovky také děláme, ale s vnitřnostmi ne. Určitě vyzkouším. Posílám bodík:-K:yes:5.bodík

JanaDorazinova

6. 1. 2010 22:33

Spuname Hodně mi to připomíná vepřovou konzervu, ale v té je jen vepřový bůček. Tohle musí být bomba. Nádherný fotopostup a hned bych si dala, asi bych neodolala:-p:yes::yes:

HankaPu

6. 1. 2010 21:04

U nás na Šumavě je tenhle smažák hodně známý:yes: +

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažák zabijačkový guláš smažák vepřový smažák smažák recept recept na smazak gulas smazak zabijeckovy smažák zabíjačkové recepty zabíječkový guláš recept na vepřový smazak jak udělat smažák vepřové ocásky smazak gulas zabijackovi gulas domaci smazak ukrajinský smažák vepřový guláš smazak recepty smažák smazak z veprového masa smažák recepty

Suroviny: krkovice vepřová, plecko, játra vepřová, ledvinky vepřové, srdce vepřové, mozeček vepřový, cibule, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, sádlo

TopRecepty.cz

Zabíjačkový smažák

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3QmM