Postup přípravy
Krok 1: Vepřový lalok uvaříme do měkka a na jemno pomeleme.
Syrová játra také na jemno pomeleme. Obojí ještě rozmixujeme tyčovým mixerem.
Přidáme sůl a koření, vše dle chuti.
Do výsledné hmoty můžeme přidat brusinky, brusinky s chilli, mandle nebo medvědí česnek.
Já mám rád tu nasládlou chuť brusinek s chilli. Krok 2: Hotovou hmotu můžeme dát do pekáčku a pozvolna při 130 st.upéci nebo do skleniček a zavařit. Max. 2 hodiny.
Syrová játra také na jemno pomeleme. Obojí ještě rozmixujeme tyčovým mixerem.
Přidáme sůl a koření, vše dle chuti.
Do výsledné hmoty můžeme přidat brusinky, brusinky s chilli, mandle nebo medvědí česnek.
Já mám rád tu nasládlou chuť brusinek s chilli. Krok 2: Hotovou hmotu můžeme dát do pekáčku a pozvolna při 130 st.upéci nebo do skleniček a zavařit. Max. 2 hodiny.
Zveřejněno 28. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qzjq
Moje poznámka
Moje játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qzjq
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 22 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 44 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 4 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Tématické fráze:
játrová paštika recept,
jatrova pastika,
paštika z laloku,
paštiky recept,
paštika recept,
recept játrová paštika,
jatrova paštika z laloku,
recepty játrová paštika,
játrová paštika recepty,
recepty na játrovou paštiku,
játrová paštika recept s laloku,
recept na játrovou paštiku,
recept na játrová paštika,
domácí paštika ve skle recept,
jatrova pastika s laloku,
jak na játrovou paštiku,
domácí játrová paštika ve skle,
recept na paštiku,
pastika z laloku a jater,
může se dát paštika do mrazáků?
Suroviny:
sůl,
pepř,
koření nové koření
Komentáře (4)
Jj, moc vábně se to na fotečce netváří, ale podobně může vypadat paštika ve skle z několika důvodů, z nichž jeden je, že paštika při zavařování nabude a posléze "spadne"
(dělám poněkud jinak, ale už léta ke všeobecné spokojenosti "zavařuji" při -18°C v mrazáku