Domácí játrová paštika

Zavařeniny Doba přípravy: 4 hodiny 3 názory

Zavařeniny Doba přípravy: 4 hodiny 3 názory

Suroviny 10 sklenic

1 kg vepřového laloku
asi 1 kg vepřového masa
1 kg vepřových jater
0,5 kg cibule
0,5 kg sádla
3 stroužky česneku
2 mrkve
1 petržel
1 masox
1/2 paštikové koření
sůl podle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Lalok uvaříme s mrkví, petrželí a masoxem, vepřové osolíme a posypeme česnekem, přidáme trošku sádla, podlijeme vodou a upečeme, vepřová játra orestujeme na cibulce (nesolíme), po vychladnutí vše umeleme, přidáme rozehřáté sádlo, paštikové koření a podle chuti sůl a vše důkladně promícháme, plníme do sklenic a zavaříme na 100°C asi 1,5 hod.

Komentáře k receptu Domácí játrová paštika

Tématické fráze: domaci jatrova pastika játrová domácí paštika recepty recept na domácí játrovou paštiku játrová domácí paštika recepty jatrova paštika domácí paštika vepřová játrová domácí paštika recepty výborná domácí jatrova paštika recept domácí paštika z hovězích jater recept jatrova pastika domácí paštika recept paštika z laloku játrová paštika recept jatrova pastika recepty na jatrovou pastiku výborná játrová paštika domácí paštika z laloku jehněčí paštika recept játrová paštika domácí domácí játrová paštika recept