Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 126 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,89 g |
Tuky | 43,68 g |
Vláknina | 15,98 g |
Cholesterol | 642 mg |
Sodík | 985 mg |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 182,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všetky prísady na palacinky dobre premiešame. Necháme 10 min postáť a potom upečieme palacinky.
Krok 2: Na náplň zmiešame tuniaka (šťavu z 2/3 zlejeme), na štvrtiny rozkrájané paradajky a pažitku. Ak treba, osolíme, ja nesolím, je to slané dosť.
Krok 3: Do stredu každej palacinky dáme lyžicu náplne. Palacinku zbalíme do uzlíka a pažitkou previažeme.
Krok 4: Podávame so zeleninou.
Zveřejněno 11. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Palačinkové uzlíčky s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zO4O
Moje poznámka
Palačinkové uzlíčky s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zO4O
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 12 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 16 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 2 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 12 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 15 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 15 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 15 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 16 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 16 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 17 hodinami
Tématické fráze:
palacinky s tunákem
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
vejce,
sůl,
tuňák ve vlastní šťávě,
rajče cherry,
pažitka,
sůl,
pažitka
Komentáře (2)