Houbová omáčka podle šéfkuchaře Ondřeje Slaniny

Tefal Kuchař: Tefal

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Houby 2 názory

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

250 g čerstvých hub
160 g brambor, oloupaných
100 ml 33% smetany
50 g másla
200 ml zeleninového vývaru
sůl
1 lžička mletého kmínu
1 snítka hladkolisté petrželky
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Houby nakrájíme na kostky společně s bramborami. Spolu s ostatními surovinami vložíme do vysokorychlostního mixéru a zapneme na program omáčka (Hot sauce). Pak už jen stačí servírovat – s chlebem, nebo třeba plátky do růžova upečené vepřové panenky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Houbová omáčka podle šéfkuchaře Ondřeje Slaniny

  • zdenka.s zdenka.s

    Ježíši ,já :-O

    Odpovědět

  • Venezia Venezia

    To je umêní hodné šéfkuchaře.....? Normální jídlo pro začátečníka. Snad by se mohl prezentovat lepším receptem. Ale tady jde o mixér;-)

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo