Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 062 kJ / 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,97 g |
Tuky | 31,24 g |
Vláknina | 22,96 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka s paprikami a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DvNk
Moje poznámka
Vepřová líčka s paprikami a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DvNk
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 3 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 18 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové smoothie
Valis před 4 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 4 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 6 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 7 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 7 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 10 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřová líčka,
vepřová líčka recept,
vepřová líčka recepty,
recept na veprova licka,
recept líčka,
veprove lička,
recepty vepřové licka,
vepřové líčka recepty,
recepty na vepřová líčka recept,
prirodni veprova líčka,
recepty na vepřová líčka,
lícka recepty
Suroviny:
líčka vepřová,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
chilli,
rajče cherry,
česnek,
sádlo,
vývar,
paprika sušená sladká,
čubrica,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (1)