Vepřová líčka na tymiánu a celeru

nofrona Kuchařka: nofrona

Vepřové maso 14 názorů

Suroviny

vepřová líčka
1/2 řapíkatého celeru
2 cibule
3 stroužky česneku
čerstvý tymián
olej
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Líčka potřeme utřeným česnekem, osolíme, opepříme, posypeme z obou stran tymiánem, zakápneme olejem a necháme v lednici odležet, nejlépe do druhého dne.

  2. Celer si nakrájíme na kostičky, cibule očistíme, nakrájíme na jemno, orestujeme na oleji, přidáme líčka, opečeme, přisypeme celer, trochu podlejeme a dusíme pod poklicí cca 45-60minut. Po celou dobu líčka obracíme a podle potřeby podléváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 314 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová líčka na tymiánu a celeru

Tématické fráze: vepřová líčka vepřová líčka recepty vepřová líčka na celeru vepřová lýčka líčka po burgunsku vepřová líčka celer hovězí líčka po burgunsku recept na vepřové líčka vepřove lyčka hovězí lyčka recept vepřová líčka foto vepřová líčka recept recepty na vepřová líčka líčka na celeru hovézí líčka po burnusku vepřová líčka trochu jinak vepřová líčka na řapíkatém celeru vepřové líčka vepřová líčka na z celeru recept na vepřová líčka

Zapomněl/a jsem heslo