Vepřová líčka na tymiánu a celeru

nofrona Kuchařka:

Vepřové maso 14 názorů

514

Suroviny

vepřová líčka
1/2 řapíkatého celeru
2 cibule
3 stroužky česneku
čerstvý tymián
olej
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Líčka potřeme utřeným česnekem, osolíme, opepříme, posypeme z obou stran tymiánem, zakápneme olejem a necháme v lednici odležet, nejlépe do druhého dne.

  2. Celer si nakrájíme na kostičky, cibule očistíme, nakrájíme na jemno, orestujeme na oleji, přidáme líčka, opečeme, přisypeme celer, trochu podlejeme a dusíme pod poklicí cca 45-60minut. Po celou dobu líčka obracíme a podle potřeby podléváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 140 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová líčka na tymiánu a celeru

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo