Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 539 kJ / 1 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,24 g |
Tuky | 35,88 g |
Vláknina | 111,00 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,06 g |
Sacharidy | 95,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na menší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme jemně nakrájenou šalotku a necháme ji zesklovatět. Odstavíme z ohně a necháme zchladnout.
Krok 2: Do sekáčku dáme fazole, drobně nakrájené uzené maso, připravenou šalotku, zakysanou smetanu a rozsekáme do jemné konzistence.
Pomazánku dochutíme lísky tymiánu, lahůdkovým droždím, solí a pepřem.
Pomazánku dochutíme lísky tymiánu, lahůdkovým droždím, solí a pepřem.
Zveřejněno 15. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová pomazánka s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1D4
Moje poznámka
Fazolová pomazánka s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1D4
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z uzeného masa,
fazolová pomazánka
Suroviny:
fazole červené,
maso uzené,
cibule šalotka,
máslo,
droždí lahůdkové,
tymián čerstvý,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (3)