Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 442 kJ / 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,10 g |
| Tuky | 22,00 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 89,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čokoládu nalámeme a ve vodní lázni ji necháme rozpustit.
Krok 2: Následně postupně přimícháváme ostatní suroviny tak, aby se směs dohromady řádně spojila. Perníkového koření jsem dala od oka, přibližně 2 kávové lžičky
Krok 3: Směs přivedeme do mírného varu a přemístíme do nádoby na fondue. Podáváme s nakrájeným ovocem :-).
Zveřejněno 26. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládové fondue s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jo5K
Moje poznámka
Čokoládové fondue s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jo5K
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 7 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 10 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 10 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 11 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 7 minutami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 3 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 3 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 3 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 4 hodinami
Suroviny:
čokoláda hořká,
med,
smetana na vaření,
koření do perníku
Komentáře (1)