Suroviny
Porce: 20 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 018 kJ / 5 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,26 g |
Tuky | 533,57 g |
Vláknina | 37,25 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 165,42 g |
Postup přípravy
Než se upeče korpus na dortíčky, připravíme krém. Všechny ingredience na krém vyšleháme a dáme vychladnout do lednice.
Z vychladlého a upečeného korpusu vykrajujeme kolečka, potřeme krémem a ozdobíme strouhanou mrkví a mandlí.
Zveřejněno 21. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové dortíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4O8
Moje poznámka
Mrkvové dortíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4O8
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 17 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 17 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 17 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 4 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 7 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 8 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 8 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 9 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 9 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 10 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 11 hodinami
Suroviny:
mrkev,
máslo,
mouka mandlová,
lusk vanilkový,
žloutek,
bílek,
zázvor sušený,
skořice mletá,
kypřicí prášek bez fosfátů,
sůl,
šťáva citronová,
mascarpone,
smetana zakysaná,
lučina,
med,
šťáva citronová
Komentáře (3)
Já takhle dělávám z různých "nepodarků" při vánočním pečení něco jako triffle...taky moc dobré...
Tip na využití zbytků při vykrajování koleček ( dělám to u podobných receptů) - rozdrobit, přidat trochu chuťově ladící marmelády, tady asi pomeranč, důkladně propracovat aby hmota držela pohromadě, ušoulat kuličky a obalit třeba v mletých mandlích, nechat ztuhnout v lednici.