Ragú z mletého masa

Dominik22 Kuchař: Dominik22

Mleté maso 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

500 g mletého hovězího
3 mrkve
2 petržele
1 celer
1 řapíkatý celer
2 cibule
4 dl červeného vína
sůl
čerstvě namletý pepř
1 rajčatový protlak
2 bobkové listy
olivový olej
vývar
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kostičky. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno.

  2. Do hrnce dáme pár kapek oleje a začneme restovat cibulku, až zesklovatí, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a osmažíme dorůžova. Poté přidáme protlak a restujeme ho, aby nebyl kyselý. Potom přijde na základ maso, které promícháme a necháme chvilku opékat. Pak přilijeme víno a přidáme veškeré koření. Víno necháme vyvařit a vše zalijeme vývarem.

  3. Vaříme asi cca 1 hodinu a máme hotovo. Podáváme s těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Ragú z mletého masa

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo