Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 414 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,36 g |
Tuky | 2,26 g |
Vláknina | 37,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 47,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kostičky. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno.
Krok 2: Do hrnce dáme pár kapek oleje a začneme restovat cibulku, až zesklovatí, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a osmažíme dorůžova. Poté přidáme protlak a restujeme ho, aby nebyl kyselý. Potom přijde na základ maso, které promícháme a necháme chvilku opékat. Pak přilijeme víno a přidáme veškeré koření. Víno necháme vyvařit a vše zalijeme vývarem.
Krok 3: Vaříme asi cca 1 hodinu a máme hotovo. Podáváme s těstovinami.
Zveřejněno 23. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvq9
Moje poznámka
Ragú z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvq9
Nejnovější recepty
Palačinky s jablky a křupavou drobenkou
Přidáno před 41 minutami
Bábovka s čokoládovými kaštany
Přidáno před 8 hodinami
Arabská čočka se špenátem, paprikami a kořením
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno 7. 9. 2025 14:52:41
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno 7. 9. 2025 14:46:30
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno 7. 9. 2025 14:39:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená zelňačka
UnholyKetty před 10 hodinami
Pomazánka z uzeného masa podle Pejli
mrazule před 10 hodinami
Strouhaný jablečný koláč
Nikaba před 10 hodinami
Pivní krkovice s hořčicí
El.Magios před 11 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Ajkalajka před 11 hodinami
Švestkový koláč s pudinkem a drobenkou
Majkaa před 11 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
marcellia před 12 hodinami
Ostružinové lahodné řezy
Tynaja před 12 hodinami
Domácí koprová omáčka
Klar98 před 13 hodinami
Zemlbába - žemlovka
Vendeliin před 15 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
celer řapíkatý,
cibule,
víno červené,
sůl,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
bobkový list,
olej olivový,
vývar
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.