Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,50 g |
Tuky | 21,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: V míse smícháme maso, sůl, nasekané bylinky s hořčicí a posekanou cibulkou. Vypracujeme silnější placičky, které jemně obalíme v polentě.
Krok 2: Na rozpálené teflonové pánvi BEZ oleje z obou stran osmažíme placky, které se mohou podávat s bramborami, pečivem, zeleninou či samotné dle vlastního výběru.
Zveřejněno 27. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dietní bylinkové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3Al
Moje poznámka
Dietní bylinkové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3Al
Nejnovější recepty
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 16 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 20 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová krémová polévka
dejna před 28 minutami
Čokoládový piškot
Monkrizova před 43 minutami
Čočka na kyselo
Paion před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
brtna před 1 hodinou
Jednoduché punčové řezy
Koffi před 1 hodinou
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
HancaSvarc před 1 hodinou
Vepřové steakové plátky v troubě
Marylka před 2 hodinami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
Kakoska před 2 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
limosek před 3 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
tymián čerstvý,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
cibulka jarní,
hořčice sušená,
sůl,
mouka pohanková
Komentáře (12)
No, "odborník" bude zarytě mlčet, neb o jiné než polentě kukuřičné doposud neslyšel, že
casino: Takže čo poradí odborník?
https://obiloviny.heureka.cz/foodish-pohankova-pol...
Ale jinak souhlas - hezký recept....