Steak de Grande
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso "Wagyu" nebo "Gourmet" či jiná další luxusní masa z japonského býčka naporcujeme na kostky jako na obrázku.
Krok 2: Předehřejeme pánev. Na rozehřátou pánev naneseme dostatek sádla.
Krok 3: Na pánvi maso děláme z každé strany 1 až 2 minuty. Maso by se mělo jen mírně zatáhnout, mělo by být raw až rare.
Krok 4: Můžeme podávat s orestovanou zeleninou z pánve či zcela samotné.
Zveřejněno 12. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Moje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 4 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 5 hodinami
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 5 hodinami
Měkké medové perníčky
Taraa121 před 6 hodinami
Meruňkový páj
Xsaxana před 7 hodinami
Hrnkové palačinky
milanow před 7 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Alena Cermakova před 8 hodinami
Jablečný perník s ořechy
Ivana_Eignerova před 8 hodinami
Cuketová polévka zase malinko jiná
klomdike před 8 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
máslo
Komentáře (12)
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že