Steak de Grande
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso "Wagyu" nebo "Gourmet" či jiná další luxusní masa z japonského býčka naporcujeme na kostky jako na obrázku.
Krok 2: Předehřejeme pánev. Na rozehřátou pánev naneseme dostatek sádla.
Krok 3: Na pánvi maso děláme z každé strany 1 až 2 minuty. Maso by se mělo jen mírně zatáhnout, mělo by být raw až rare.
Krok 4: Můžeme podávat s orestovanou zeleninou z pánve či zcela samotné.
Zveřejněno 12. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Moje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 11 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 13 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 4 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 7 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 8 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 9 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 9 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 10 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 10 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 11 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 12 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
máslo
Komentáře (12)
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že