Steak de Grande
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso "Wagyu" nebo "Gourmet" či jiná další luxusní masa z japonského býčka naporcujeme na kostky jako na obrázku.
Krok 2: Předehřejeme pánev. Na rozehřátou pánev naneseme dostatek sádla.
Krok 3: Na pánvi maso děláme z každé strany 1 až 2 minuty. Maso by se mělo jen mírně zatáhnout, mělo by být raw až rare.
Krok 4: Můžeme podávat s orestovanou zeleninou z pánve či zcela samotné.
Zveřejněno 12. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Moje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Nejnovější recepty
Linecké s marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Banánové cheesecake brownies
Přidáno před 16 hodinami
Vláčný banánový chlebíček
Přidáno před 17 hodinami
Medové perníčky
Přidáno před 17 hodinami
Mrkváč s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Hruškovo-perníkový koláč s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nakládaný česnek v oleji
AjkaS před 7 hodinami
Cikánský řízek
anavob před 9 hodinami
Vepřové kostky po Znojemsku
Slavista62 před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
veronika_straka před 9 hodinami
Ukrajinské (rychlé) kysané zelí
Mayovka před 9 hodinami
Chleba s vejcem
magdalenka před 10 hodinami
Vaječný řízek
magdalenka před 10 hodinami
Vepřová plec dušená na divoko
Slavista62 před 10 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
Slavista62 před 10 hodinami
"Bramborový placky se škvarkama"
zdezdenicka před 10 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
máslo
Komentáře (12)
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že