Steak de Grande
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso "Wagyu" nebo "Gourmet" či jiná další luxusní masa z japonského býčka naporcujeme na kostky jako na obrázku.
Krok 2: Předehřejeme pánev. Na rozehřátou pánev naneseme dostatek sádla.
Krok 3: Na pánvi maso děláme z každé strany 1 až 2 minuty. Maso by se mělo jen mírně zatáhnout, mělo by být raw až rare.
Krok 4: Můžeme podávat s orestovanou zeleninou z pánve či zcela samotné.
Zveřejněno 12. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Moje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Nejnovější recepty
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 33 minutami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 2 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 41 minutami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 14 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 15 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 16 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 16 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 17 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 19 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 19 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 20 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
máslo
Komentáře (12)
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že