Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 405 kJ / 2 726 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 233,95 g |
| Tuky | 164,02 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 560 mg |
| Sodík | 591 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 70,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zpěnit na 4 lžících oleje cibuli, až je měkká. Přidat hovězí maso, osolit, opepřit a opéci do hněda ze všech stran. Podlít vínem a vývarem a dusit asi dvě hodiny. Podle potřeby dále podlévat.
Krok 2: Na zbývající 2 lžíce oleje přidat ovoce, včetně rajčat. Vařit pár minut, za stálého míchání. Přidat trochu cukru, dle libosti. Omáčka by jinak mohla být docela kyselá.
Krok 3: Uvařenou omáčku rozmixovat nebo propasírovat.
Krok 4: Do pyré vmíchat smetanu a osolit.
Krok 5: Uspořádat maso na talíři. Přelít omáčkou a podávat s rýží.
Zveřejněno 10. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Carne con Salsa de Frutas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxDO
Moje poznámka
Carne con Salsa de Frutas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxDO
Nejnovější recepty
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 4 hodinami
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 4 hodinami
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ivyjg před 2 hodinami
Kynutý makový závin
magdalenka před 2 hodinami
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 3 hodinami
Segedín z trouby
magdalenka před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 4 hodinami
Bábovka olejová
FilipRieger před 4 hodinami
Zapečené filé na másle
Sahula před 5 hodinami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 5 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 6 hodinami
Tématické fráze:
salsa jídlo,
salsa recept,
recepty s ekvádoru,
chilli con carne s vínem,
chilli con carne s červeným vínem,
jihoamericka salsa recept,
jihoamericky recept,
ekvádorské chilli con carne,
jihoamerické jídlo recepty,
jídlo salsa,
jihoamerické jídlo-recepty,
dušená rajčatová salsa,
spanelska rajcatova salsa,
jihoamericke recepty,
salsa jídlo recepty,
ovocná salsa,
ovocná salsa recept,
ingrediencie na 50 porcii kotlkov gul,
salsa recept na pizzu,
maso a salsa
Suroviny:
olej rostlinný,
maso hovězí,
víno bílé suché,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
kdoule,
jablko,
hruška,
cukr,
smetana
Komentáře (3)