Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 960 kJ / 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,79 g |
| Tuky | 1,26 g |
| Vláknina | 5,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,98 g |
Postup přípravy
Do zárezov votrieme prelisovaný cesnak, celé prsia posypeme majoránkou a soľou, dobre ich votrieme do mäsa. Necháme 30 min odstáť. Krok 2: Potom prsia vložíme do pekáčika, podlejeme vínom a zakryté na 170°C pečieme. V polovici pečenia prsia otočíme a opäť zakryté pečieme. Krok 3: Mäkké mäso otočíme späť, zakryjeme, rúru vypneme a necháme mäso ešte cca 10 min postáť. Až potom vyberieme a krájame na porcie. Podávame so zemiakmi a zeleninou, príp. šalátom.
Zveřejněno 28. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsíčka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGVX
Moje poznámka
Kachní prsíčka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGVX
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 20 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 6 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 7 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 9 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 9 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 9 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 10 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 10 hodinami
Suroviny:
majoránka,
česnek,
pepř,
sůl,
víno bílé
Komentáře (3)