Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 092 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,50 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 240,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uděláme kvásek a smícháme s ostatními surovinami.
Krok 2: Necháme 1 hodinu kynout, pak uděláme malé bochánky a necháme ještě 15 minut kynout.
Krok 3: Poté rukama každá bochánek vytáhneme do stran a smažíme z obou stran ve fritéze.
Krok 4: Hotové dáme na ubrousek. Rozetřeme česnek, smícháme ho s olivovým olejem a mašlovačkou langoše potřeme, posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem.
Zveřejněno 30. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoše III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jq0B
Moje poznámka
Langoše III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jq0B
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 5 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 7 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 24 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 45 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 47 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 1 hodinou
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
langoše z polohrubé mouky,
recept na langoše,
langoše s polohrubé mouky,
langoše z hrubé mouky,
plněné langoše,
langoše polohrubá mouka,
langose bez brambor,
plněný langoš,
langoše z vařených brambor,
langoše plnene,
jablečné langoše,
langoše v domácí pekárně,
langoš,
langose z brambor,
recept langoše,
langoše,
langoše ostrava,
langose polohruba,
top recepty ružena musilova,
langoše s vařeného bramboru
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí čerstvé,
sůl,
mléko,
brambory
Komentáře (1)