Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 019 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,28 g |
Tuky | 11,13 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 258,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni a necháme ji vychladnout na pokojovou teplotu. Bílky se solí vyšleháme do tuhého sněhu. Přidáme cukr a škrob, dobře zašleháme. Pak už jen zlehka zašleháme ocet.
Krok 2: Plech vysteleme pečícím papírem a pomocí lžíce tvoříme kopečky. Do každé pusinky pomocí špejle vmícháme trochu čokolády.
Krok 3: Dáme do předehřáté trouby na 150°C. Hned jak je tam vložíme, stáhneme na 110°C. Pečeme něco přes hodinu. Pusinky musí zůstat čistě bílé, pevné a křupavé.
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládové pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PB12
Moje poznámka
Čokoládové pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PB12
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 13 minutami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 1 hodinou
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 5 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 5 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 6 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 6 hodinami
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
škrob bramborový,
ocet vinný,
sůl,
čokoláda tmavá
Komentáře (1)