Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

8. 12. 2020 18:28

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 650 kJ / 1 112 kcal
Bílkoviny9,80 g
Tuky71,90 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 206 mg
Sodík 108 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy100,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dobrou chuť :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

9. 12. 2020 18:24

Nice Foods: https://www.toprecepty.cz/pridani-receptu/ Při vkládání receptu tam je upozornění. ;-) Kopíruji:
Recepty nekopírujte z jiných webů bez souhlasu autora.
Fotografie přidávejte pouze vlastní.
Suroviny prosím pište včetně gramáže pod sebe, postup po jednotlivých krocích.

Nice Foods Nice Foods

9. 12. 2020 17:49

Nemyslím to zle, ale nebylo zobrazeno žádné oznámení;-)

Nice Foods Nice Foods

9. 12. 2020 17:48

Merylas: Děkuji

ivulinka ivulinka

8. 12. 2020 21:30

Zdejší pravidla pro vás nejsou dost jasná? Při vkládání receptu vám bylo oznámeno, že fotky se vkládají pouze vlastní.

Merylas Merylas (moderátorka)

8. 12. 2020 20:53

Fotografie je vaše? Soudím podle podpisu v levém spodním rohu že nebude.

Merylas Merylas (moderátorka)

8. 12. 2020 19:47

Zmrzliny jsem dělávala v létě docela často, tady bych použila spíš vyšlehanou smetanu a lehce vmíchala. Směs bych v mrazničce zhruba co hodinu promíchávala, dobře to jde vidličkou.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rybíz, cukr moučkový, cukr vanilkový, smetana 33%, mléko

TopRecepty.cz

Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VLlv