 
		
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 650 kJ / 1 112 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,80 g | 
| Tuky | 71,90 g | 
| Vláknina | 10,80 g | 
| Cholesterol | 206 mg | 
| Sodík | 108 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 100,90 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Budeme potřebovat lžíci, misku a sítko. 
Do sítka nasypeme 200 g rybízu. Pod sítko dáme misku a lžící začneme pasírovat. Krok 2: Do propasírovaného rybízu nasypeme 1/2 vanilkového cukru a přidáme 3 lžíce cukru moučka. Zamícháme a pomalu budeme přidávat smetanu s mlékem. Dobře promíchanou směs dáme do mrazáku. Krok 3: Zhruba po 4 hodinách bude zmrzlina hotová. Zmrzlina se hodí k palačinkám s domácí šlehačkou.
Do sítka nasypeme 200 g rybízu. Pod sítko dáme misku a lžící začneme pasírovat. Krok 2: Do propasírovaného rybízu nasypeme 1/2 vanilkového cukru a přidáme 3 lžíce cukru moučka. Zamícháme a pomalu budeme přidávat smetanu s mlékem. Dobře promíchanou směs dáme do mrazáku. Krok 3: Zhruba po 4 hodinách bude zmrzlina hotová. Zmrzlina se hodí k palačinkám s domácí šlehačkou.
Zveřejněno 8. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLlv
Moje poznámka
					 
				
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLlv
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 17 minutami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 59 minutami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 3 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 3 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 5 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 6 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 6 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 8 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							rybíz, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							smetana 33%, 
						
						
							mléko
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
	 
 
 
 
 
Komentáře (8)
Recepty nekopírujte z jiných webů bez souhlasu autora.
Fotografie přidávejte pouze vlastní.
Suroviny prosím pište včetně gramáže pod sebe, postup po jednotlivých krocích.