Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 267 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,17 g |
Tuky | 24,32 g |
Vláknina | 0,32 g |
Cholesterol | 544 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 2,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše rozšleháme lžičkou, pokud je moc řídké, přidáme jáhlovou instantní kaši.
Lžičkou tvoříme nočky a dáváme do vařícího se vývaru se zeleninou. Navaří se.
Lžičkou tvoříme nočky a dáváme do vařícího se vývaru se zeleninou. Navaří se.
Zveřejněno 15. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NzgN
Moje poznámka
Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NzgN
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Suroviny:
kost hovězí morková,
vejce,
máslo,
libeček sušený,
bujón,
pepř,
směs na jáhlovou kaši,
vývar hovězí
Komentáře (1)