Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 267 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,17 g |
Tuky | 24,32 g |
Vláknina | 0,32 g |
Cholesterol | 544 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 2,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše rozšleháme lžičkou, pokud je moc řídké, přidáme jáhlovou instantní kaši.
Lžičkou tvoříme nočky a dáváme do vařícího se vývaru se zeleninou. Navaří se.
Lžičkou tvoříme nočky a dáváme do vařícího se vývaru se zeleninou. Navaří se.
Zveřejněno 15. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NzgN
Moje poznámka
Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NzgN
Nejnovější recepty
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 1 hodinou
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 15 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 22 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno 6. 10. 2025 12:43:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Jancajc před 41 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Klar98 před 45 minutami
Brokolice zapečená se sýrem
janatka před 58 minutami
Listové řezy s pudinkem, piškoty a broskvemi
janatka před 1 hodinou
Česnečka z cukety
Liduš před 1 hodinou
Pavliny halušky
terundela před 4 hodinami
Hrnková bábovka
lunav1 před 6 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 16 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 18 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 18 hodinami
Suroviny:
kost hovězí morková,
vejce,
máslo,
libeček sušený,
bujón,
pepř,
směs na jáhlovou kaši,
vývar hovězí
Komentáře (1)