Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 267 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,17 g |
Tuky | 24,32 g |
Vláknina | 0,32 g |
Cholesterol | 544 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 2,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše rozšleháme lžičkou, pokud je moc řídké, přidáme jáhlovou instantní kaši.
Lžičkou tvoříme nočky a dáváme do vařícího se vývaru se zeleninou. Navaří se.
Lžičkou tvoříme nočky a dáváme do vařícího se vývaru se zeleninou. Navaří se.
Zveřejněno 15. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NzgN
Moje poznámka
Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NzgN
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 17 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 5 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 7 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 9 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 9 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 9 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 10 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 10 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 13 hodinami
Suroviny:
kost hovězí morková,
vejce,
máslo,
libeček sušený,
bujón,
pepř,
směs na jáhlovou kaši,
vývar hovězí
Komentáře (1)