Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janky3 janky3

Snadný

Doba přípravy Noky- 5 minut příprava, 8 minut vaření v hotovém vývaru

Noky- 5 minut příprava, 8 minut vaření v hotovém vývaru

Suroviny

Porce: 4+

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 267 kJ /
303 kcal
Bílkoviny18,17 g
Tuky24,32 g
Vláknina0,32 g
Cholesterol 544 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy2,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše rozšleháme lžičkou, pokud je moc řídké, přidáme jáhlovou instantní kaši.
Lžičkou tvoříme nočky a dáváme do vařícího se vývaru se zeleninou. Navaří se.

Zveřejněno 15. 12. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NzgN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NzgN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Suroviny:
kost hovězí morková, vejce, máslo, libeček sušený, bujón, pepř, směs na jáhlovou kaši, vývar hovězí

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu