Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy Noky- 5 minut příprava, 8 minut vaření v hotovém vývaru

Noky- 5 minut příprava, 8 minut vaření v hotovém vývaru

15. 12. 2020 21:12

Suroviny

Porce: 4+

Nutriční hodnoty

Energie1 267 kJ / 303 kcal
Bílkoviny18,17 g
Tuky24,32 g
Vláknina0,32 g
Cholesterol 544 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy2,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kost hovězí morková, vejce, máslo, libeček sušený, bujón, pepř, směs na jáhlovou kaši, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NzgN