Zapečené brambory s kysaným zelím
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 219 kJ / 1 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,88 g |
Tuky | 71,62 g |
Vláknina | 35,30 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 5,51 g |
Sůl | 13,23 g |
Sacharidy | 193,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsme s mamkou našly kdysi v osmdesátkách v páteční příloze Rudého práva (kupovali jsme domů kvůli TV programu). Přesně si recept nepamatuji, ale přibližně takto u nás zdomácněl.
V receptu píšu smetana 15-30 procent. Je to hlavně pro ty, co zápasí jako já s váhou a pak si dají zákusek. V původním receptu byla šlehačka. Včera jsem to dělala s 15% smetanou - nějaká krémová na omáčky a bylo to moc dobré. Nedávejte méněprocentní, brambory se neudělají a smetana se sráží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Suroviny: brambory, zelí kysané, smetana, salám gothaj, cibule, sůl, pepř, olej
Zapečené brambory s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PBo2
0 názorů