Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 812 kJ / 3 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,45 g |
Tuky | 216,08 g |
Vláknina | 8,25 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 293,56 g |
Postup přípravy
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, smícháme s máslem a mícháme, aby se obě suroviny spojily. Necháme ve vodní lázni. Krok 3: Do všech důlků dáme trochu marmelády, přikryjeme kopečkem náplně, ozdobíme mandlí a postříkáme rozpuštěnou čokoládou.
Zveřejněno 24. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marcipánové kuličky s důlkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp4K
Moje poznámka
Marcipánové kuličky s důlkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp4K
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 10 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 11 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 11 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 12 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 12 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
sádlo,
máslo,
oříšky,
žloutek,
cukr moučkový,
marmeláda,
oříšky kešu,
máslo,
marcipán,
mandle loupané,
poleva čokoládová
Komentáře (7)
Tak toto je nad mé chápání - omlouvám se, ale zatím rezignuji na další diskuzi
(no, možná jsem to jen trošku přehnal se Štědrovečerní bowlí...
magdalenka: Pražené oříšky jsou horké, tak se v nich čokoláda na marcipánu dobře rozpustí a nezůstanou kousky.
casino: Do opražených oříšků, které se právě dopražily, tím pádem jsou horké a čokoláda, kterou je marcipán obalený, se v těch horkých oříškách rozpustí a celá směs se ochladí marcipánem, takže se pak může přidat máslo a utřít všechno společně.
"Do horkých oříšků dáme na plátečky nakrájený marcipán, aby se čokoláda rozpustila. Utřeme. Pak přidáme máslo a společně utřeme do pěny."