Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 812 kJ / 3 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,45 g |
Tuky | 216,08 g |
Vláknina | 8,25 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 293,56 g |
Postup přípravy
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, smícháme s máslem a mícháme, aby se obě suroviny spojily. Necháme ve vodní lázni. Krok 3: Do všech důlků dáme trochu marmelády, přikryjeme kopečkem náplně, ozdobíme mandlí a postříkáme rozpuštěnou čokoládou.
Zveřejněno 24. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marcipánové kuličky s důlkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp4K
Moje poznámka
Marcipánové kuličky s důlkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp4K
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 9 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 15 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 17 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 17 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 18 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 19 minutami
Salát Coleslaw
Kajkajak před 8 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 14 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 14 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 16 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 16 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 18 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 18 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 19 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 20 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
sádlo,
máslo,
oříšky,
žloutek,
cukr moučkový,
marmeláda,
oříšky kešu,
máslo,
marcipán,
mandle loupané,
poleva čokoládová
Komentáře (8)
Tak toto je nad mé chápání - omlouvám se, ale zatím rezignuji na další diskuzi
(no, možná jsem to jen trošku přehnal se Štědrovečerní bowlí...
magdalenka: Pražené oříšky jsou horké, tak se v nich čokoláda na marcipánu dobře rozpustí a nezůstanou kousky.
casino: Do opražených oříšků, které se právě dopražily, tím pádem jsou horké a čokoláda, kterou je marcipán obalený, se v těch horkých oříškách rozpustí a celá směs se ochladí marcipánem, takže se pak může přidat máslo a utřít všechno společně.
"Do horkých oříšků dáme na plátečky nakrájený marcipán, aby se čokoláda rozpustila. Utřeme. Pak přidáme máslo a společně utřeme do pěny."