

Chléb s avokádovou pomazánkou a tuňákem
Suroviny
- 4 plátky chleba
- 1 avokádo
- 3 sušená rajčátka v oleji
- lžička citronové šťávy
- sůl a pepř
- 1 lžíce gervais
- Na ozdobu:
- 2 vajíčka
- 2 lžíce cizrny z plechovky
- tuňák v oleji
Postup přípravy receptu
Silnější plátky chleba (asi 3 cm) nasucho upečeme v kontaktním grilu do křupava.
Avokádo podélně překrojíme, zbavíme ho pecky, vydlabeme vnitřek a dáme do misky. Vidličkou rozdrtíme, přidáme na malé kousky pokrájená sušená rajčátka, gervais, sůl, pepř a citronovou šťávu. Pomazánku řádně promícháme.
Vajíčka uvaříme naměkko. Vaříme ve vroucí vodě 5 minut.
Chléb mažeme vrstvou avokádové pomazánky, zdobíme vajíčkem, tuňákem a cizrnou.
Poznámka od kuchařky
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Chléb s avokádovou pomazánkou a tuňákem
K receptu nejsou žádné komentáře.