Chléb s avokádovou pomazánkou a tuňákem

Suroviny

4 plátky chleba
1 avokádo
3 sušená rajčátka v oleji
lžička citronové šťávy
sůl a pepř
1 lžíce gervais
Na ozdobu:
2 vajíčka
2 lžíce cizrny z plechovky
tuňák v oleji

Postup přípravy receptu

  1. Silnější plátky chleba (asi 3 cm) nasucho upečeme v kontaktním grilu do křupava.

  2. Avokádo podélně překrojíme, zbavíme ho pecky, vydlabeme vnitřek a dáme do misky. Vidličkou rozdrtíme, přidáme na malé kousky pokrájená sušená rajčátka, gervais, sůl, pepř a citronovou šťávu. Pomazánku řádně promícháme.

  3. Vajíčka uvaříme naměkko. Vaříme ve vroucí vodě 5 minut.

  4. Chléb mažeme vrstvou avokádové pomazánky, zdobíme vajíčkem, tuňákem a cizrnou.

Komentáře k receptu Chléb s avokádovou pomazánkou a tuňákem

K receptu nejsou žádné komentáře.