Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 499 kJ / 2 031 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,61 g |
| Tuky | 97,12 g |
| Vláknina | 3,75 g |
| Cholesterol | 538 mg |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 223,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Změklou Heru utřeme s cukrem, přidáme tvaroh, mouku, žloutky, vanilkový cukr s rumem a vše důkladně promícháme.
Krok 2: Nakonec přidáme sníh, který zlehka vmícháme do těsta. Těsto je hustší, ale musí být krásně hladké.
Krok 3: Těstem naplníme košíčky na muffiny a dáme péct na 180 stupňů, dokud se těsto nelepí na špejli.
Krok 4: Po vychladnutí zdobíme dle fantazie.
Zveřejněno 16. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové muffiny (případně bábovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oGQz
Moje poznámka
Tvarohové muffiny (případně bábovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oGQz
Nejnovější recepty
Sekaný řízek se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Sýrový špíz 4 druhy sýrů
Přidáno před 4 hodinami
Pečená křídla a šťouchačky se slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným s kysaným zelím podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Poctivá zelňačka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký jablkový koláč
stanavokr před 58 minutami
Vajíčkový salát
Coffee.j před 58 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
alex.vacice před 1 hodinou
Pangasius v zelenině
Jan Nemec před 1 hodinou
Nadýchaná banánová buchta
[email protected] před 1 hodinou
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
Ivanaklimova před 2 hodinami
Mrkvovo-dýňový krém
Eva z HK před 3 hodinami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
krajicek.miloslav před 3 hodinami
Barončiny řezy
knihomolka před 4 hodinami
Ovesné lívanečky bez droždí
[email protected] před 4 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
tuk hera,
cukr moučkový,
tvaroh,
vejce,
rum,
cukr vanilkový
Komentáře (2)