Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sójový nákyp s mascarpone

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

16. 3. 2021 09:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 711 kJ / 2 560 kcal
Bílkoviny146,42 g
Tuky178,84 g
Vláknina55,20 g
Cholesterol 970 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,36 g
Sacharidy64,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Varenie sóje : sóju namočíme na 24 hodín do vody. Potom ju aj s vodou varíme, v tlakovom hrnci 40 minút od začiatku varu ( syčania ventilu ). Viac nevaríme, sója nie je ako iné strukoviny, nerozvarí sa, ale opäť stvrdne.

Pozor, zo začiatku varu sója dosť pení, penu necháme, nezberáme, sú to vyzrážané bielkoviny, pena sa vstrebe.

Sója sa dá výborne mraziť, uvarím jej vždy viac naraz a zmrazím. Potom mám k dispozícii a nemusím zakaždým variť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: soja, mascarpone, vejce, cibule, omáčka sojová, pepř, majoránka čerstvá, sůl, sýr

TopRecepty.cz

Sójový nákyp s mascarpone

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pJQ1