Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 589 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,92 g |
Tuky | 16,25 g |
Vláknina | 1,85 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 756 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 34,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječný řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E9KW
Moje poznámka
Vaječný řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E9KW
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 47 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 52 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
vaječný řízek na chleba,
vaječný řízek na chléb,
vaječné řízky,
vaječnice recept,
vaječne recepty,
vaječné řizky na chleba,
vaječný řízek na chlebu,
recept na vaječné řízky,
vaječný chleba,
řizek,
recept vajecne rizky,
vaječnýřízek,
chleba s vaječným řízkem,
vajecnice,
vajecny rizky,
vaječný chléb recept,
vaječný říyek,
vajecne rizky recept,
smažený vaječný řízek,
vaječnice na chlebu
Suroviny:
vejce,
vegeta,
mléko,
strouhanka,
olej
Komentáře (16)
Já tam přidávám ještě špetku jedlé sody, ale jen špetku. Pak to krásně nabobtná a není to jen placka. Tohleto sladké tajemství mi kdysi prozradili ve výrobně lahůdek a funguje.
Taky mám tajemství: vajíčko, sůl a maximálně 1 lžička strouhanky, ale nemusí být. Žádná tekutina. Smažit ve vyšší vrstvě tuku, aby se v něm vaječný řízek vznášel, pak bude hezky nadýchaný.